ABD'de saklanan FETÖ'cü el bombası ve roket satıyormuş!

ABD'de saklanan FETÖ'cü el bombası ve roket satıyormuş!
ABD’de federal mahkemesinin 2 yıl denetimli serbestlik ve 20 bin dolar para cezası verdiği terör örgütü FETÖ üyesi Houston imamı Kemal Öksüz için mahkemeye sunulan son belgelerde FETÖ’nün ABD’de silah tüccarlığı yaptığı gösterildi.

ABD’de federal mahkemesinin 2 yıl denetimli serbestlik ve 20 bin dolar para cezası verdiği terör örgütü FETÖ üyesi Kemal Öksüz'ün ABD'de silah tüccarlığı yaptığı ortaya çıktı.

Washington DC Bölge Mahkemesi’ndeki duruşmada Öksüz, ABD Kongre üyelerinin Azerbeycan’a 2013’te yaptıkları bir seyahatin ödeneklerinin kaynağı konusunda ABD Kongresi’ne yalan söylediğini itiraf ederek suçlamaları kabul etmesine rağmen FETÖ’nün Houston imamı Öksüz’e hapis cezası verilmedi. Ayrıca ABD’li savcılar ceza duruşması öncesinde mahkemeye verdikleri son dilekçelerde Kemal Öksüz’ün hakkında soruşturma olduğu ve arandığı dönemde silah ticareti yaptığını itiraf ettiğini kanıtlayan belgeleri mahkemeye sundular.

Hürriyet'ten Razi Canikgil'in haberine göre, ABD’li savcılar son duruşma öncesinde mahkemeye sundukları belgelere göre, Öksüz, New Jersey merkezli ‘Arlington Strategic Supplies and Manufacturing LLC’ (ASSM) adlı şirketin sahibi. Clifton kasabasında bir ev adresine kayıtlı bu şirket, silah, roket ve elbombası satışı ve pazarlaması yapıyor. Federal Soruşturma Bürosu (FBI) tarafından yürütülen soruşturmada, şirketin ihracat komisyonu lisanslarına da sahip olmadığı da kaydedildi.

Etiketler :