ABD'de gece kulübüne saldırı: Çok sayıda ölü ve yaralı var

ABD'de gece kulübüne saldırı: Çok sayıda ölü ve yaralı var
Amerika'da Thousand Oaks'taki bir lokantada 30 el ateş açıldı. Çok sayıda insan olay yerinden kaçarken, en az 1 polisin yaralandığı açıklandı

Amerika'da Thousand Oaks'taki bir lokantada 30 el ateş açıldı. Çok sayıda insan olay yerinden kaçarken, en az 1 polisin yaralandığı açıklandı. Yetkililer çok sayıda insanın yaralandığını duyururken korkunç saldırıda ölü sayısının 13'e çıktığı bildirildi.

ABD’nin California eyaletindeki Thousands Oaks’ta bulunan Borderline Bar and Grill isimli gece kulübü ve barda korkunç bir saldırı meydana geldi… Yerel saatle 23:30 sularında meydana gelen olayda silahlı bir kişi en az 30 el ateş etti. İlk belirlemelere göre en az 13 kişi hayatını kaybetti. Hayatını kaybedenlerden birinin saldırgan olduğu açıklandı.

Görgü tanıkları saldırganın sis bombası attıktan sonra mekana girdiğini ve elinde tabanca olduğunu söyledi. Ateş açılmasının ardından mekanda bulunanların camları sandalyelerle kırarak dışarı kaçtıkları ifade edildi. Ventura Şerifi Yüzbaşı Eric Buschow, “Çok sayıda yaralı ve ölü var. Bunun terörle bağlantısı olup olmadığını şu aşamada bilmiyoruz” dedi.

Saldırıdan kurtulan bir adam ve üvey babası korkunç saldırıyı ABC7 Eyewitness News’e anlattı. İsmini açıklamayan adam, “Önce ateş etti. Oğlum bunun şaka olduğunu düşündü ama silah sesinden anladım. Kapıdaki güvenliği vurdu. Daha sonra kasada çalışan genç bir kadını vurdu” dedi. Teylor Whittler isimli adam ise, “Saf bir korku vardı. Herkes olabildiğince kaçmaya çalıştı. Çok korkunç bir ortam vardı” dedi.

Etiketler :