9 sene önce hayatı değişmişti, bugün ise son buldu!

9 sene önce hayatı değişmişti, bugün ise son buldu!
Kızının 9'uncu doğum gününde sosyal medya'da "Daha uzun, daha sağlıklı yaşamak hedef oldu" mesajını paylaşmıştı. Önceki gece 7'inci katta olan evinden düşen Zuhal Öcal bugün hastanede hayatını kaybetti

Kızının 9'uncu doğum gününde sosyal medya'da "Daha uzun, daha sağlıklı yaşamak hedef oldu" mesajını paylaşmıştı. Önceki gece 7'inci katta olan evinden düşen Zuhal Öcal bugün hastanede hayatını kaybetti. Öcal'ın ölümünün ardından sevgilisinin de ifadesi alındı

Zuhal Öcal, geçen pazar gecesi, 7'nci kattaki evinin balkonundan yola düştü. Öcal'ın düştüğünü görenler, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, 2 çocuk annesi Öcal'ı ambulansla Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Burada tedaviye alınan ve vücudunda kırıklar oluştuğu belirlenen genç kadın, bu sabah saatlerinde yaşamını yitirdi.

DHA'nın haberine göre olayın yaşandığı gece soruşturma başlatan polis, Zuhal Öcal'ın birlikte yaşadığı kişiyi, ifadesine başvurmak üzere emniyete götürdü. İzmir Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından Öcal'ın cenazesi, Menderes ilçesindeki Görece Mezarlığı'nda toprağa verilmek üzere yakınlarına teslim edildi. Zuhal Öcal'ın ölümüyle ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

'DAHA UZUN, DAHA SAĞLIKLI YAŞAMAK HEDEF OLDU'

Öte yandan, Zuhal Öcal'ın sosyal medyadaki hesabından, kızının doğum günü için fotoğrafıyla birlikte şu notu yazdığı görüldü:

"9 sene önce bugün hayat başkalaştı. Aşkın tanımı, tadı değişti. İnançlarım yerini buldu. Allah'ım yakınıma geldi. Ben, biz oldum. Yüreğim senin oldu. Daha uzun, daha sağlıklı yaşamak hedef oldu, seninle daha çok vakit geçirebilmek için, 'anne' dediğinde orada olabilmek için..."