50 Yaşındaki Oyuncu Salma Hayek, Kusursuz Fiziğiyle Gençlere Taş Çıkarttı!

50 Yaşındaki Oyuncu Salma Hayek, Kusursuz Fiziğiyle Gençlere Taş Çıkarttı!
Hollywood'un hâlâ en güzel kadınlarından biri olmayı başaran Meksikalı aktris Salma Hayek, Instagram hesabına koyduğu fotoğrafla gündemde. Fotoğrafta, açık havada duş alan oyuncu, büyük beğeni topladı.Salma Hayek, Instagram'ı...

Hollywood'un hâlâ en güzel kadınlarından biri olmayı başaran Meksikalı aktris Salma Hayek, Instagram hesabına koyduğu fotoğrafla gündemde. Fotoğrafta, açık havada duş alan oyuncu, büyük beğeni topladı.

Salma Hayek, Instagram'ı sallamaya devam ediyor. 50 yaşındaki aktris, geçtiğimiz Cuma günü bahçede bikiniyle duş alırken çekildiği fotoğrafını yayınlayarak yıllara meydan okuduğunu gösterdi.

SU MESAJINI BAHÇEDE BİKİNİYLE DUŞ ALIRKEN VERDİ

Meksika'da doğup büyüyen Lübnan asıllı oyuncu, Instagram'da yayınladığı fotoğrafın altına hem İngilizce hem de İspanyolca olarak "İnsanın en değerli ve en lezzetli ihtiyacı su" mesajını ekledi.

"İYİ GÖRÜNMEK ZORUNDA DEĞİLİM AMA EŞİMİ DE KAYBETMEK İSTEMİYORUM"

2 Eylül'de 51 yaşına basacak olan yıldız oyuncunun, son zamanlarda paylaştığı fotoğraflar vücuduyla barışık olduğunu bir kez daha kanıtladı. 2009 yılında iş adamı François Henri Pinault'la evlenen Hayek, The Edit'le yaptığı röportajında "50 yaşındayım, bunu saklamam gerektiğini ve iyi görünmek zorunda olduğumu düşünmüyorum. Tabi bunun yanında eşimi de kaybetmek istemiyorum." dedi.

"DÜZ VÜCUT SIKICI OLABİLİR"

Vücut kıvrımları ile ilgili bir soruya ise"Düz bir vücut sıkıcı olabilir, kıvrımlar sanatsaldır, büyüleyicidir, sanırım bazen ben de bu kıvrımları çok seviyorum." diye cevap verdi.

Etiketler :