29 ilde operasyon... Gülen'in yeğeni ile Öksüz'ün baldızı da listede

29 ilde operasyon... Gülen'in yeğeni ile Öksüz'ün baldızı da listede
FETÖ'nün "kadın yapılanmasına" yönelik olarak İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile başlatılan operasyonlarda Fetullah Gülen'in yeğeni Fatmanur Gülen ve FETÖ'nün firari imamı Adil Öksüz'ün baldızı Belkıs Nur Tetik'in de...

FETÖ'nün "kadın yapılanmasına" yönelik olarak İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile başlatılan operasyonlarda Fetullah Gülen'in yeğeni Fatmanur Gülen ve FETÖ'nün firari imamı Adil Öksüz'ün baldızı Belkıs Nur Tetik'in de aralarında bulunduğu 121 kişi hakkında gözaltı kararı çıkartıldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Ögütlü Suçlar Bürosu'nca, örgütün Beylikdüzü, Esenyurt, Yakuplu, Çatalca, Silivri ile kadınlardan oluşan Küçükçekmece, Avcılar ve Başakşehir'deki yapılanmalarına yönelik soruşturma kapsamında operasyon başlatıldı.

Gülen'in yeğeni ile Öksüz'ün baldızı da listede

EŞ ZAMANLI olarak başlatılan operasyonlarda Fatmanur Gülen ile FETÖ'nün Beylikdüzü'ndeki kadın yapılanmasının "imamı" olduğu iddia edilen Fidan Yılmaz gözaltına alındı.

Toplam 33 kadın gözaltına alınırken, Adil Öksüz'ün baldızı Belkıs Nur Tetik ise Sakarya'da başka bir soruşturma kapsamında elektronik kelepçeli olarak adli kontrol altında bulunduğundan gözaltına alınmadı.

Tetik, 2016 yılının Ağustos ayında gözaltına alınıp bir ay sonra serbest bırakılmıştı.

Etiketler :