2017 AÖF vize soruları ve cevapları ne zaman açıklanacak?

2017 AÖF vize soruları ve cevapları ne zaman açıklanacak?
2017 AÖF vize soruları ve cevapları ne zaman açıklanacak? 2017 AÖF vize sonuçları ne zaman açıklanacak?

Hafta sonu sınava giren Açık Öğretim Fakültesi’ne kayıtlı olan öğrenciler soruların ve cevapların fakülte tarafından yayınlanmasını bekliyor. Sınava ilk defa giren öğrenciler soruları AÖF’e ait olan e-Kampüs sayfasında görebilecekler. Fakülte soruları ve cevapları fakültenin resmi web sayfasında açıklamıyor. Sınava giren öğrenciler Twitter’da Türkçe sorularının oldukça zor olduğunu açıkladı. Peki sınav soruları ne zaman açıklanacak?

2017 AÖF VİZE SORULARI VE CEVAPLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Fakülte, soruları ve cevapları, hafta içi Pazartesi ve Salı günü e-Kampüs sayfasında yayınlamaktadır. Sorular ve cevaplar üzerinden öğrenciler kaç net aldıklarını görebilecekler.

2017 AÖF VİZE SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

2017 yılına kadar fakülte sonuçları, sınavdan 15-30 gün sonra açıklarken, 2017 yılında Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, sonuçların 15 gün içerisinde açıklanacağını duyurmuştu. Sonuçlar bu yıldan itibaren 15 gün içerisinde açıklanıyor. Buna göre, vize sınavlarına giren öğrenciler sonuçlar için 6-11 Aralık 2017 tarihleri arasında açıklanması bekleniliyor.

Sınava girmeyen öğrenciler için “mazeret sınavları” yapılmamaktadır.

Sınav sonuçları açıklandığı günden itibaren 3 gün içerisinde sınava dair itirazlar yapılmaktadır. 3’üncü günün ardından itirazlar kabul edilmemektedir.

Etiketler :