2015 İlkbahar-Yaz Gözlük Koleksiyonlarına Büyük İlgi!

2015 İlkbahar-Yaz Gözlük Koleksiyonlarına Büyük İlgi!
Dolce&Gabbana, Prada, Miu Miu, Giorgio Armani, Emporio Armani ve Burberry podyumlarından vitrinlere taşınacak olan gözlükler davetliler tarafından büyük ilgi gördü.Basına Özel Koleksiyon SunumuVogue Eyewear marka yüzü, ünlü...

Dolce&Gabbana, Prada, Miu Miu, Giorgio Armani, Emporio Armani ve Burberry podyumlarından vitrinlere taşınacak olan gözlükler davetliler tarafından büyük ilgi gördü.

Basına Özel Koleksiyon Sunumu

Vogue Eyewear marka yüzü, ünlü stil ve moda danışmanı Ece Sükan, bu yılın gözlük trendlerini, renklerini, stillerini ve gözlük modasına dair merak edilenleri, markanın 2015 ilkbahar-yaz koleksiyonundan esinlenerek styling çalışmasını yaptığı, birbirinden güzel modellerle birlikte gerçekleştirdiği, sunum ile anlattı. Vogue Eyewear koleksiyonunda her sezon olduğu gibi bu sezon da model ve renk alternatifleri oldukça fazla.

Ece Sükan; In Vogue, Casual Chic ve Timeless serilerinden yola çıkarak gerçekleştirdiği styling için nelerden esinlendiğini şu şekilde dile getirdi: "In Vogue serisinden esinlendiğim styling çalışmasında sezonun en çok öne çıkan parçalarından büstiyer ile yüksek belli kalem eteği şık bir blazer ceket ile kombinledim. Böylece In Vogue kızının ne kadar trendy ve zevkli bir stili olduğunu vurgulamak istedim. Casual Chic serisi için genç ve dinamik bir siluet yarattım. Timeless serisinde ise klasik bir kombinle sofistike bir şıklık ortaya çıkartmak istedim."