15 Temmuz gazisi isyan etti: Kontrollü müyüz?

15 Temmuz gazisi isyan etti: Kontrollü müyüz?
15 Temmuz gazisi Nejmettin Utus, Lahey Büyükelçiliğine darbe girişimi sanıklarından tutuklu Tümgeneral Mehmet Dişli'nin ağabeyi Şaban Dişli'nin Lahey Büyükelçiliği'ne atanmasına tepki gösterdi

15 Temmuz gazisi Nejmettin Utus, Lahey Büyükelçiliğine darbe girişimi sanıklarından tutuklu Tümgeneral Mehmet Dişli'nin ağabeyi Şaban Dişli'nin Lahey Büyükelçiliği'ne atanmasına tepki gösterdi. Utus, "Kılıçdaroğlu'nun sözü geliyor aklıma; kontrollü darbe. Demek ki bizi kullandınız tarihin çöplüğüne attınız" dedi.

15 Temmuz gazisi Nejmettin Utus, Lahey Büyükelçiliği'ne 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında tutuklanan Tümgeneral Mehmet Dişli'nin ağabeyi Şaban Dişli'nin atanmasına sert tepki gösterdi. Utus'un sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalar şu şekilde:

"Beni ve gazileri şehirleri kurşuna dizen bir hain generalin kardeşini Hollanda'ya adamak demek Kılıçdaroğlu'nun oğlunun sözü geliyor aklıma; kontrollü darbe. Demek ki bizi kullandınız tarihin çöplüğüne attınız. Sizleri önce Allah'a sonra millete havale ediyorum."

"CHP'ye PKK ve FETÖ'yü savunuyorsunuz dediniz. Biz de destekledik. Doğru diyorsunuz dedik ama yanılmışız. CHP PKK'yi savunurken siz de FETÖ'yü savunup halka da bizlere de 'CHP savunuyor' diye yutturdunuz. Ama Şaban Dişli'yi darbecileri ödüllendirdiniz. Millette sizi en yakın seçimde ödüllendirecek."

Etiketler :