15 Temmuz afişlerine tepki

15 Temmuz afişlerine tepki
Darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz'u anlatan afişler büyük tartışma yarattı. Tartışmaya MHP'den ihraç edilen Meral Akşener de katıldı. Akşener, "Afişler derhal düzetilmeli" dedi.

Cumhurbaşkanlığı 15 Temmuz'u anlatan çeşitli afişler hazırladı. Ancak hazırlanan afişler sosyal medyada büyük tartışma yarattı. Afişlerde TSK'nın küçük düşürüldüğü yorumları yapıldı. İşte o tepkilerden bazıları...

15 Temmuz kalkışmasını yapan alçaklar yerine yenik,ezik,çaresiz Türk Askeri resmi koymak alçakların ekmeğine yağ sürmektir.Derhal düzltlmldr

15 Temmuz afişleri FETÖ'yedeğil Türk ordusuna hakaret ve saldırı anlamına geliyor. Yunan ordusundan acaba bu kadar nefret ediyor mu bunlar?

15 Temmuz ihaneti, onurlu Türk ordusuna da darbedir.15Temmuz vesilesiyle Türk ordusuna düşmanlık etmek,düşmana askerlik etmektir.

Bu afişler, tek başına, "köprü kapatılarak yapılan darbenin" ne amaçla tezgahlandığını gösteriyor. Zayıflatılmış bir TSK ve imamın ülkesi!

Albay Sait Ertürk, Başçavuş Ömer Halisdemir ve diğer asker şehitler bu afişin neresinde? Efendim?

Bu afişler en çok FETÖ'yü mutlu etmiştir. TSK'yı burada resmedildiği gibi göstermek için az uğraşmadı. Yazık!

Destanlar ülkenin vatan borcu ödeyen askerine karşı yazılmaz.Bu resimdeki asker Türk askeriyse siz kimsiniz?

Bu afişleri 15 Temmuz için hazırlayanların psikolojiden, sosyolojiden ve siyasal iletişimden tek kelime bile anlamadığı açık. Çöp bunlar!

Ağlayan asker, 1991, Birinci Körfez Savaşı, Foto: David Turnley.

Ben bu afişte niye varım. Açıklama yapacak kimse yok arkadaş